Sporofyt Coaching

06 2243 6928

jolanda.hodzelmans@sporofyt.nl

Jolanda Hodzelmans

Werkwijze

Ik ben een gedreven, inspirerende coach en adviseur die steeds op zoek is naar het beste in mensen en de omgeving waarin ze leven en werken. De uitdaging zit voor mij op het vlak van organisatieadvies in veelomvattende en complexe vraagstukken waarbij een grondige analyse, slagvaardig optreden en een innovatieve projectmatige aanpak geëist wordt. Binnen de kinderopvang en het onderwijs heb ik mijn rugzak gevuld met jarenlange training, opleiding en ervaring. Ik ontwikkel beleid, geef advies en training op inhoudelijk niveau en ben adviseur op organisatiestructuur en cultuur op managementniveau.
Als coach kijk ik naar de mens in zijn werk -en leefomgeving. Ik ondersteun een coachee wanneer de balans verstoord raakt. Dit kan zijn door verandering in werk, privé of gebeurtenissen die zich voordoen. Ik benader een coachvraag dan ook vanuit verschillende perspectieven omdat het mijn overtuiging is dat de kracht en antwoorden al aanwezig zijn in de mens zelf en vandaaruit verder invulling aan het leven vormgegeven wordt. Ik voeg niets toe…ik haal er alleen uit wat erin zit!

Ervaring

Ik heb ervaring binnen kinderopvang en onderwijs en mijn rugzak is gevuld met trainingen en opleidingen. Naast mijn werkzaamheden als coach ben ik actief als adviseur organisatiestructuur- en cultuur, ontwikkel ik beleid en geef trainingen.